• Going e-commerce 600

 • Πρόγραμμα ενοικίασης ιστοσελίδας

 • Product Catalogue 600

 • 1
 • 2
 • 3

Καλωσήρθατε στην A.N. Dynamics Ltd

Η A.N. Dynamics Ltd, εξειδικεύεται στη κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις, επαγγελματίες, συλλόγους, ιδιώτες. Η ποιότητα στον σχεδιασμό των έργων μας, είναι το ουσιαστικό στοιχείο στο οποίο στοχεύουμε, για την πετυχημένη παρουσία σας στον παγκόσμιο ιστό.

Πρόγραμμα ενοικίασης ιστοσελίδας

Documents MetroΓενικά:

Με το πρόγραμμα ενοικίασης μπορείτε με πολύ οικονομικό τρόπο να αποκτήσετε μια πλήρη εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο, δωρεάν εγγραφή στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo κτλ) δωρεάν λογαριασμούς email με το όνομα σας (domainname). Η σελίδα αναπτύσσεται κανονικά σε συνεργασία με εσάς όπως θα γινόταν αν την χρεωνόσασταν κανονικά, αλλά η μόνη διαφορά είναι πως αντί να χρεωθεί, μπαίνετε σε ένα πρόγραμμα ενοικίασης με συμβόλαιο για 2 χρόνια, καταβάλλοντας μια προκαταβολή για τον πρώτο μήνα και ένα μηνιαίο πάγιο.

Στην τελική τιμή του ενοικίου μπορείτε να προσθέσετε, με ένα μικρό αντίτιμο, οποιαδήποτε υπηρεσία υποστήριξης (ενημέρωση, διαχείριση, διαφήμιση) χωρίς υπέρογκες και αποτρεπτικές χρεώσεις. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε όχι μόνο την παρουσία σας στο διαδίκτυο αλλά την διαφήμιση και την μεθοδική προώθηση του κύκλου εργασιών σας δυναμικά αυξάνοντας τον τζίρο της εταιρίας σας.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος ενοικίασης, η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας περιλαμβάνεται στο ενοίκιο. Δεν υπάρχει καμία χρέωση περεταίρω εκτός από την χρέωση για το domain σας (Ονοματοδοσία της ιστοσελίδας) η οποία δεν χρεώνεται από την εταιρία μας. Βέβαια πάντα μπορείτε να προσθέσετε πάνω στο μηνιαίο πάγιο οποιαδήποτε υπηρεσία μας ώστε το κόστος να μην σας εμποδίζει να ανταπεξέλθετε στον ανταγωνισμό.

Δικαιώματα χρήσης:

 • Μπορείτε να προσθέσετε νέα άρθρα ή να σβήσετε τα παλιά.
 • Δεν μπορείτε να αλλάξετε τον σχεδιασμό, να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε modules, components ή να αλλάξετε / διαγράψετε κομμάτια κώδικα.
 • Η αποπληρωμή του παγίου γίνεται μέσω της ιστοσελίδας μας με πιστωτική κάρτα, ή τραπεζική εντολή.
 • Δωρεάν backup μέχρι 7 μέρες.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε πάνω στην τιμή ενοικίασης οποιοδήποτε πακέτο υπηρεσιών μας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 • Μετά την έναρξη της συνεργασίας μας, θα λάβετε ενδεικτικά μια προσφορά με την αξία της ιστοσελίδας και όλων των υπηρεσιών που επιλέξατε. Αυτό γίνεται για να γνωρίζετε ακριβώς το κόστος της συνεργασίας μας και να μπορείτε να συγκρίνετε αν σας συμφέρει ή όχι η υπηρεσία ενοικίασης.
 • Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προσθέσετε υπηρεσίες που σας προσφέρονται από την εταιρία μας, προσαρμόζοντας το μηνιαίο κόστος ενοικίασης εκεί που ακριβώς χρειάζεστε.
 • Σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής της μηνιαίας συνδρομής σας το πρόγραμμα ενοικίασης αναστέλλεται αυτόματα από το σύστημα και ενεργοποιείται ξανά μετά την πληρωμή. Σε αυτή την περίπτωση αναστέλλεται η λειτουργεία της ιστοσελίδας και των λογαριασμών email.
 • Μετά την λήξη του συμβολαίου σας έχετε τις παρακάτω επιλογές:
  • Να ανανεώσετε το συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια διεκδικώντας μια ολοκαίνουργια ιστοσελίδα με διαφορετικό design και πλήρως ενημερωμένη

με την νεότερη τεχνολογία της εποχής. Ως γνωστόν το internet εξελίσσεται ταχύτατα και οι τεχνολογίες αλλάζουν μέρα με την μέρα. Μια παλιά ιστοσελίδα μπορεί διαχρονικά να έχει λειτουργικά προβλήματα λόγω αλλαγής τεχνολογίας. Με την ανανέωση συμβολαίου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό, αφού θα σχεδιαστεί από την αρχή με νέα εργαλεία και μεθόδους.

 • Να ακυρώσετε την ανανέωση κρατώντας την ιστοσελίδα να συνεχίσει να υπάρχει. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρεώνεστε κάθε χρόνο με τα έξοδα φιλοξενίας όπως αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας. Επίσης σας δίνουμε άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό c-panel (Λογαριασμός φιλοξενίας) και έτσι εσείς ή κάποιος άλλος προγραμματιστής να αναλάβει την υποστήριξή σας. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρία μας δεν θα έχει καμία ευθύνη για backup και υποστήριξη, καθώς και για άλλες υπηρεσίες ασφαλείας που σας προσφέραμε μέχρι τώρα. Οι λογαριασμοί email της εταιρίας σας θα συνεχίσουν να υφίστανται και να δουλεύουν κανονικά. Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια υπηρεσία μας, θα τιμολογηθεί κανονικά.
 • Να ακυρώσετε την ανανέωση και τον λογαριασμό και να πάρετε την ιστοσελίδα σας σε CD ή DVD διαγράφοντας τον λογαριασμό φιλοξενίας.
 • Προσοχή: δικαίωμα ακύρωσης έχετε μόνο με την λήξη του συμβολαίου. Σε περίπτωση ακύρωσης του συμβολαίου πριν από την λήξη του χρεώνεστε την αξία της ιστοσελίδας κανονικά, αφού αφαιρεθούν οι μηνιαίες δόσεις που έχετε ήδη καταβάλει, χωρίς το ΦΠΑ.

Δικαιώματα εξαγοράς

Με την λήξη του συμβολαίου σας έχετε δικαίωμα τερματίσετε την συνεργασία μας ή να ανανεώσετε το συμβόλαιό σας διεκδικώντας μια ολοκαίνουργια σελίδα, με νέες τεχνολογίες που θα είναι διαθέσιμες εκείνη την εποχή.

Κατά τον τερματισμό της συνεργασίας μας, όσο θα διατηρείτε τον λογαριασμό φιλοξενίας, σας δίνεται άμεσα πρόσβαση στον λογαριασμό σας πάνω στον webserver (c-panel) και πλήρη δικαιώματα πάνω στην ιστοσελίδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να :

 1. Να διαχειριστείτε εσείς τους λογαριασμούς email (πρόσθεση, αφαίρεση, διαγραφή)
 2. Να δώσετε πλήρη πρόσβαση σε άλλους προγραμματιστές για ενημέρωση ή από την αρχή ανάπτυξη της ιστοσελίδας
 3. Να κατεβάσετε την ιστοσελίδα και να την πάρετε σε ηλεκτρονική μορφή.
 4. Σε περίπτωση τερματισμού θα υπάρχει χρέωση μόνο για τον λογαριασμό φιλοξενίας όσο θα τον διατηρείτε. Οι χρεώσεις ανάλογα με το πακέτο φιλοξενίας αναγράφονται στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας.
 5. Μπορείτε να προσαρμόσετε οποιαδήποτε υπηρεσία μας πάνω στον λογαριασμό σας (διαφήμιση, υποστήριξη), αλλά όχι υπηρεσίες που αφορούν την ασφάλεια (Backup, intrusionsecurityetc).

Έλεγχος ονόματος

Όνομα :
Επιλογή όλων
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Ενημέρωση

Ο κωδικός σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες, 1 σύμβολο και 1 αριθμό.