Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας

 • Καταχώρηση ονόματος domain +

  Η διεύθυνση που πληκτρολογείτε στο browser για να προβάλετε κάποιο web site ονομάζεται domain name. Επειδή χιλιάδες web site καταχωρούνται σε εβδομαδιαία βάση στο Internet, είναι σημαντικό να καταχωρίσετε το domain name σας πριν αρχίσετε την σχεδίαση του web site σας γιατί το όνομα που θα διαλέξετε μπορεί να καθορίσει τη σχεδίαση και εμφάνιση της, επίσης πρέπει να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμο το όνομα που επιζητείτε. Μπορείτε να το ελέγξετε μόνοι σας στον Έλεγχο Ονόματος στην αρχική μας σελίδα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Σχεδίαση (web design) της σελίδας σας +

  Εφόσον διαλέξετε και καταχωρίσετε το domain name, το επόμενο βήμα είναι να να σχεδιαστεί από επαγγελματία ή αν θα αναλάβετε τη σχεδίαση οι ίδιοι με κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας web site. Η A.N Dynamics ltd προσφέρει και τα δυο - δίνει συμβουλεύσεις προγραμμάτων και πληροφοριών αν επιλέξετε να αναλάβετε τη σχεδίαση (web design) ή μπορείτε να αφήσετε τους εκπαιδευμένους σχεδιαστές (web designers) μας να την σχεδιάσουν για εσάς.
 • Φιλοξενία του Web Site +

  Μόλις σχεδιαστεί το web site σας, χρειάζεται να διαλέξετε μια εταιρεία φιλοξενίας web site όπως η A.N Dynamics ltd να το συνδέσει στο Internet. Η εταιρία μας σας προσφέρει πακέτα σύνδεσης σε εξαιρετικές τιμές από €25,00 …. τον χρόνο!!!!! Οι servers μας φιλοξενούνται σε υπερσύγχρονα Datacenters στην Γερμανία με 99,9% uptime και σύγχρονα συστήματα backup. Είτε αν η εταιρεία σας θέλει να δημοσιεύσει το πρώτο της web site ή να ενισχύσει ήδη υπάρχοντα web site με βάση δεδομένων ή online συναλλαγές, η τεχνολογία που παρέχουν τα πακέτα φιλοξενίας και η τεχνογνωσία μας καλύπτουν τις ανάγκες σας.
 • Διαφήμιση +

  Μόλις είναι η εταιρεία σας online, το επόμενο βήμα είναι να τη διαφημίσετε. Η A.N Dynamics ltd σας παρέχει στρατηγικά εργαλεία μάρκετινγκ και απαραίτητους πόρους για να εμφανίζετε στις πρώτες 30 απαντήσεις τον μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης. Πέρα από αυτό όμως, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι οι οργανωμένες διαφημιστικές καμπάνιες στο διαδίκτυο, με την σωστή προβολή στο Google μπορούν με πολύ χαμηλό κόστος να πετύχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από έντυπα ή άλλα μέσα που στοιχίζουν υπερδιπλάσια ποσά.
 • Πρόσθεση προχωρημένων λειτουργιών στο Website σας +

  Όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες της εταιρίας σας, σας παρέχουμε λύσεις για αναβάθμιση. Είτε θέλετε να αρχίσετε να πουλάτε προϊόντα online ή να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες σας, η A.N Dynamics ltd θα σας παρέχει τους πόρους και την τεχνογνωσία να κάνετε για την εταιρεία σας μια επιτυχιμένη παρουσία στο διαδίκτυο.
 • 1

Πακέτα Συμβολαίων

Simple package with 4 pages and a contact form
List of product or services display package with 60 items
List of product or services display package with 350 items
List of product or services display package with 600 items
List of product or services display package with 1000 items

Έλεγχος ονόματος

Όνομα :
Επιλογή όλων
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Ενημέρωση

Ο κωδικός σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες, 1 σύμβολο και 1 αριθμό.